Första steget

Nu är det första blogg-steget taget. Varför just nu, undrar vän av ordning. Jo, saker har hänt och saker är på gång. Kanske är några intresserad av att följa med, att lära av mina framsteg och misstag. I så fall är ni hjärtligt välkomna.

Mina två e-böcker, deckarna Fallet Bromander och Efterföljaren, har nu tillsammans sålts i ETTUSEN exemplar. De kan fortfarande lånas från bibliotek eller köpas från nätbokhandlarna. Nästa steg blir att ge ut dem som tryckta böcker, men först efter en grundlig revision med hjälp från lektör och redigerare. Det borde ha varit gjort från allra första börja, men hur vanligt är det bland orutinerade debutanter?

Den tredje boken i serien heter än så länge endast Bok tre. Storyn är klar till nittio procent och hälften av texten är på pränt. Jag kan avslöja att den här gången blir det polismord.

Livet som pensionär utvandrad till Spanien kanske också intresserar? Varför, hur gick det till, hur blev det? Jag berättar längre fram om någon vill veta.

Verkar det intressant? Kommer utgivningen att lyckas? Förlag eller egenutgivning? Blir det stora inkomster? Frågorna är många och svaren kommer framöver. Häng med på resan, kom med synpunkter och goda råd!

Gunnar

Annonser

En reaktion på ”Första steget

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s